Afrika och Namibia allt hetare – billigt flyg finns

Törstiga elefanter vid Halali i Etosha National Park, i Namibia

Törstiga elefanter vid Halali i Etosha National Park, i Namibia

Det stora landet Namibia på Afrikas sydvästra sida är dubbla Sverige i storlek, men landet har bara två miljoner invånare. Ett glesbebyggt land i Afrika innebär att naturuplevelserna är desto större och fler. Namibia har dessutom 360 soldagar per år! Så här har du härligt klimat och sagolik natur – dessutom några av världens äldsta öknar och några av de högsta sanddynerna. Här hittar du alla djuren i ”the big five”. Inte nog med det, du slipper jetlag och i Namibia är hälsoriskerna små. Närheten till Sydafrika gör att man kan kombinera resan till två länder som skiljer sig från varandra. Tycker själv att fler bör intressera sig för längre och äventyrligare resor. Totalupplevelsen blir så mycket större och varje resa blir något unikt att bära med sig i minnesbanken.

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Billiga flygbiljetter, Billigt flyg, billigt flyg afrika, Billigt flyg Namibia, Billigt flyg Sydafrika, Bröllopsresa, Städer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s