Hitta paradiset på Maldiverna med billigt flyg

Maldiverna – perfekt för en bröllopsresa.

Maldiverna – perfekt för en bröllopsresa.

Innan Maldiverna sjunker i det varma havet – om någon generation – så kan det vara läge att inspektera ögruppen. På vackra ön Rania på Maldiverna ingår bland annat egen butler, kockar, dykinstruktör, spaterapeuter och en gigantisk lyxbåt med kapten och besättning. Priset? Jo, kring 70 000 kr/natt för två – men man gifter sig bara en gång (hoppas vi). Annars erbjuder Maldiverna verkligen en möjlighet för den som älskar Island hopping. Anledningen är enkel då Maldiverna är en östat i norra Indiska oceanen som består av hela 1192 öar varav 200 är bebodda. Snacka om utmaning! Huvudstaden och huvudön heter Male och där bor cirka 80 000 invånare medan alla de bebodda öarna har 300 000.

Expressen I  SvD I  Aftonbladet

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Det här inlägget postades i Billiga flygbiljetter, Billigt flyg, Billigt flyg Asien, Billigt flyg Maldiverna, Bröllopsresa och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s